Amslift OY

AMSLIFT Oy, aiemmin Amsler-Hissi Oy, perustettiin vuonna 1997 rakentamaan hissejä hissittömiin taloihin Suomessa. Tätä päätehtävää toteutamme edelleen.

Vuosien varrella meistä on tullut alan johtava yritys, vaikka nykyisin teemmekin jälkiasennushissien lisäksi yhä enemmän myös tavarahissejä, muita erikoiskohteiden hissejä ja henkilöhissejä uudisrakennuksiin.

AMSLIFT on itsenäinen ja riippumaton täysin suomalainen hissitoimittaja. Itse asiassa olemme alamme suurin kokonaan suomalaisomistuksessa oleva yhtiö.

Valtaosa hisseistämme on hydraulihissejä, koska tällä tekniikalla on monia etuja erityisesti tehtäessä hissejä olemassa oleviin taloihin. Hydraulihissit mahtuvat pieneen tilaan, ovat äänettömiä eivätkä rasita talon katto- tai seinärakenteita. Ne ovat myös edullisia rakentaa ja ylläpitää. Suurin osa kaikista Suomeen asennettavista uusista hydraulihisseistä on nykyisin AMSLIFT-merkkisiä.

AMSLIFT-hissit kootaan parhaiden eurooppalaisten, pääasiassa ruotsalaisten, ISO 9001 -sertifioitujen valmistajien komponenteista. Tällä varmistetaan paitsi hissiemme korkea laatu, myös varaosien hyvä saatavuus. Päätoimittajamme on vuonna 1958 perustettu GMV-konserni, joka on ylivoimaisesti maailman suurin hissihydrauliikkavalmistaja.

Erikoistuminen tuo mukanaan etuja, sekä meille että asiakkaillemme. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset, omat hissiasentajamme ovat alansa huippuosaajia ja meillä on jo valmiit ratkaisut useimpiin hissittömiin taloihin sekä erinomaiset valmiudet räätälöidä hissit kulloisenkin tarpeen mukaan. Tämän ansiosta ja myös todisteena tästä olemme jo useita vuosia tehneet vuosittain enemmän kuin 50 % kaikista Helsingin jälkiasennushisseistä.

Toimitamme hissejä kaikkialle Suomessa ja merkkihuoltomme huolehtii hisseistämme ympäri vuorokauden.

Toimintamme johtavia periaatteita ovat yksilöllinen palvelu, asiakkaan tarpeet huomioiva suunnittelu sekä hissien kestävyys ja ekologisuus.

Me otamme hissiasianne henkilökohtaisesti.

Juha Kiviranta
toimitusjohtaja