Hissittömät rakennukset

Hissitön portaikko

Kun vanhaan taloon tehdään hissi, se on aina uniikki, erilainen kuin yksikään aiemmin tehty. Tällaisia hissejä ei tule valmiina liukuhihnalta. Suomessa on kymmeniä tuhansia hissittömiä kerrostaloja. AMSLIFT-hissit on suunniteltu juuri näihin kohteisiin.

AMSLIFTin kilpailukyky perustuu yksilölliseen palveluun, sekä teknisesti kehittyneisiin ja toimintavarmoihin, turvallisiin hisseihin, joiden ulkoasu on monipuolisesti räätälöitävissä ja joissa on kiinnitetty huomiota myös ympäristönäkökohtiin. Kokonaisratkaisussa toimitamme hissin kuiluineen ja rakennusteknisine töineen. Myös arkkitehti- ja rakennesuunnittelupalvelut ovat käytettävissänne.

Amslift Klassik - ja Amslift Mini- jälkiasennushissien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota hissin tarvitseman tilan minimointiin. Hissikuilun pohjan ja yläosan mataluus ovat hissiemme erityisominaisuuksia. Pienellä tilantarpeella hissikuilun ala- ja yläosassa saadaan aikaan merkittäviä säästöjä rakennuskustannuksissa. Ekologinen ja moderni hydraulitekniikka mahdollistaa edullisen hankintahinnan, vähäiset huoltokustannukset ja korkealuokkaisen toimintavarmuuden.

Hissin sovittaminen hissittömään taloon toteutetaan useimmiten siten, että 

  • talon portaikon keskelle timanttileikataan aukko johon hissi asennetaan tai
  • hyödynnetään talon portaikossa jo olevaa aukkoa tai
  • rakennetaan uusi hissikuilu talon ulkopuolelle tai
  • asennetaan hissi vanhojen portaiden tilalle ja rakennetaan uusi porraskäytävä talon ulkopuolelle.

Toki muitakin ratkaisuvaihtoehtoja on. Kerromme mielellämme niistä lisää.

Valtio ja useat kunnat tukevat hissien asennusta hissittömiin taloihin. Valtion hissiavustuksen määrä on 50 % koko hankkeen kustannuksista. Lisäksi esimerkiksi Helsingin kaupunki maksaa vielä 10 % koko hissihankkeen kustannuksista.

SUUNNITTELU

kuvagalleria

Hissin hankinta

KUSTANNUSlaskuri

Jätä tarjouspyyntö

Ota meihin yhteyttä

Haluatko keskustella tarkemmin uudesta hissiprojektistasi tai haluatko yhteydenoton meidän suunnasta? Täytä ohesta löytyvä lomake niin otamme sinuun yhteyttä tai ota yhteyttä suoraan alta löytyvien tietojen perusteella. 

  010 8393 000

  info@amslift.fi

  Sijaintimme Turussa